Website laten maken: ga voor een uniek webdesign!

Website laten maken: ga voor een uniek webdesign!

Website laten maken?

Wilt u een goedkope maar toch kwalitatieve WordPress website laten maken, inclusief top hosting en onderhoud? Website Agency is het webdesign bureau uit Heerhugowaard en richt zich op het maken van WordPress websites voor de startende ondernemer die tegen lage kosten een sterke en volledige website wilt laten maken. Webdesign bureau Website Agency maakt voor een vaste lage prijs unieke WordPress websites inclusief ontwerp, ontwikkeling, vulling en oplevering. De voordelen van een website via Website Agency:

Responsive WordPress website

DashboardUw website toont perfect op alle mobiele apparaten. Dit is belangrijk omdat het internetgebruik via bijvoorbeeld de iPad en verschillende smartphones enorm toeneemt. Het percentage mobiele bezoekers ligt bij veel van onze klanten op gemiddeld 30% en in 2014 zal dit verder stijgen. Met een responsive website bent u dus klaar voor de toekomst! Wij vinden een responsive website dan ook geen luxe maar een vereiste voor een succesvolle en gebruiksvriendelijke website. Bezoek onze website een op uw tablet of mobiel en ervaar het verschil!

Kosten WordPress website laten maken

TagWij hanteren geen variabele prijzen of uiteenlopende offertes. De kosten van het laten maken van uw complete website zijn bij ons vast en laag; voor  de prijs van €799,- laat u een kwalitatieve website maken gericht op uw doelgroep. Hierbij bent u nauw betrokken bij de inrichting en ontwikkeling van uw website, zodat het uiteindelijke resultaat past bij uw doelgroep en het doel dat u bij de website voor ogen heeft: wilt u bijvoorbeeld bestaande klanten informeren of een nieuwe markt aanboren en dus uw website inrichten als verkoopkanaal?

Uniek website webdesign in uw huisstijl

ToolsIeder bedrijf is uniek en dus hoort daar een unieke website bij. Bij de bouw van uw website houden wij daarom goed rekening met uw huisstijl, uw doelgroep en uw visie. Wij bepalen samen met u het ontwerp van de website, waarbij wij meedenken vanuit onze expertise als website bouwers en advies geven over de beste inrichting en meest succesvolle indeling voor uw doelgroep. Bekijk hier ons portfolio en vraag ons naar de mogelijkheden voor uw nieuwe website!

Uw website goed vindbaar in Google

SearchWordPress, het CMS waarin wij websites bouwen, wordt door de zoekmachine van Google optimaal uitgelezen. Dit betekent dat de informatie die uw website bevat goed wordt teruggevonden in de zoekresultaten van Google. Daarnaast installeren wij de SEO Yoast plug-in, waarmee u eenvoudig relevante zoektermen kunt invullen waar uw doelgroep op zoekt, hierdoor heeft uw website meer kans om bovenaan de zoekresultaten te komen. Daarnaast werken wij met een select aantal professionals die uw bezoekersaantallen een enorme boost kunnen geven!

Website binnen 4 weken online

CalendarWij houden van aanpakken. Dit betekent dat wij uw binnen 4 weken kunnen opleveren zonder dat u inlevert op kwaliteit. Wij hanteren hierbij 3 duidelijke, simpele stappen: ontwerp > ontwikkeling > oplevering. Samen met u bepalen wij het doel van de website en maken een uniek ontwerp dat past bij uw doelgroep en uw huisstijl, vervolgens integreren wij de gewenste functionaliteiten (bijvoorbeeld contactformulieren, dienstenoverzicht, social media koppeling, fotogalerij, blog, referenties etc.) en vullen wij de pagina’s van de website, vervolgens testen wij de gehele website op zowel computer, tablet als mobiel zodat u zeker bent van een top website en stellen wij Google Analytics en de zoekmachine tool voor u in. Daarna zetten wij uw website live en bent u ook online “open for business!”

Webdesign bureau in Heerhugowaard

MapWebsite Agency is het webdesign bureau in Heerhugowaard en omstreken. Ons doel? Kwalitatieve WordPress websites betaalbaar maken voor het MKB in de regio Heerhugowaard. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bel 06- 462 720 21 of kom gerust langs om de mogelijkheden voor uw nieuwe website te bespreken, dan zetten wij de koffie vast klaar.