Hosting

Waarom hosting belangrijk is

Als je een WordPress website hebt laten maken bij Website Agency betaal je 19,95 euro per maand voor de hosting, maar wat is dat nou precies? Een website hosten is zorgen dat deze online staat en klaar is om website bezoekers te ontvangen. Je kan het zien als een online parkeerplaats, waar regelmatig bezoekers langslopen. Bij Website Agency kan je kiezen uit verschillende hostingpakketten, hoe groter je WordPress website, hoe meer geheugen deze in beslag neemt. Daarom bieden wij verschillende paketten aan, het goedkoopste pakket kost 19,95 euro per maand. Hierbij ontvang je 300 mb opslagruimte, welke wordt gebruikt om foto’s en e-mails op te slaan. Zodra je in de buurt van deze 300 mb komt, krijg je automatisch een melding van ons. Zo dat je eventueel je e-mails kan opschonen, of wat foto’s kunt verwijderen.

 

Hostingpaketten

Als jouw website veel content bevat dat veel geheugen in gebruik neemt, is het slimmer om een groot hostingpakket af te nemen. Zo voorkom je dat jouw WordPress website te weinig geheugen heeft. Als je het aantal mb’s uit je hostingpakket overschrijdt, wordt je website automatisch offline gezet. Dit moet natuurlijk voorkomen worden, dus probeer rekening te houden met je content.

Website Agency biedt verschillende soorten hostingpakketten aan, ons kleinste pakket bevat 300 mb geheugen. Veel al is dit genoeg voor informatieve websites met enkele foto’s. Als je wel een iets uitgebreidere website wilt met meer content, kan je beter kiezen voor een pakket met meer geheugen.

 

WordPress website

Als je opzoek bent naar een WordPress website ontwikkelaar ben je bij Website Agency aan het juiste adres. Wij hebben al vele WordPress websites gemaakt en willen jouw plan ook graag omzetten naar een website! Als je graag adviezen wilt over een WordPress website, neem dan contact met ons op!