De mogelijkheden bij Website Agency

WordPress, toen en nu

In de tijd dat WordPress werd ontwikkeld, was het platform bedoeld om blogs mee te schrijven en te publiceren. Maar naarmate de bloggers andere vertelde over het gemak van het CMS (control management systeem) werden veel potentiële website bouwers enthousiast. Dit leidde tot een verdere ontwikkeling van WordPress, waarin het systeem erg werd uitgebreid met componenten, thema’s en plug-ins. Hierdoor werd het mogelijk om echte websites te laten maken in plaats van alleen een simpele blog. Tegenwoordig wordt WordPress gebruikt als de basis voor miljoenen websites.

 

Website Agency

Website Agency ontwikkelt al haar websites in WordPress, aangezien WordPress tegenwoordig vol met mogelijkheden en uitbreidingen zit, kunnen wij hier handig op in spelen. Een ander belang waarvoor wij voor WordPress hebben gekozen heeft te maken met de gebruiksvriendelijkheid. Zo kunnen onze klanten na de lancering van de nieuwe WordPress website eenvoudig content aanpassen of toevoegen. Als je bij Website Agency een website afneemt kan je kiezen uit twee componenten die wij bij jouw standaard website toevoegen. Dit kunnen bijvoorbeeld een gallerij en een contactformulier zijn, maar ook een nieuwsoverzicht en social media integratie. Natuurlijk kan je ook meerdere componenten laten integreren, voor meer informatie kan je ons altijd e-mailen of bellen!

 

Wat doen wij voor je?

Website Agency biedt voor elke toekomstige website eigenaar verschillende mogelijkheden! Zo past de website echt bij jou! Natuurlijk integreren wij ook Google Analytics. Zo kan je zelf zien hoe je website het doet op het internet! Dit kan erg interessant zijn, aangezien je door Google Analytics unieke statistieken te zien krijgt kun je eventueel inspelen op sommige statistieken, zodat je website beter gevonden wordt! Voor een betere vindbaarheid integreren wij ook YOAST, dit is een erg populaire SEO plug-in om de vindbaarheid van jouw website te vergroten!

 

Bronnen:

http://wordpress.org/about/