Domeinregistratie

Een domeinnaam

Als je een WordPress website hebt laten ontwikkelen door Website Agency heb je natuurlijk wel een domein nodig waardoor de website te bereiken is. Het domein van je website is erg belangrijk, niet alleen voor het bereiken ervan, maar ook voor zoekmachines en gebruiksvriendelijkheid. Een te moeilijke domeinnaam wordt niet goed onthouden door bezoekers, waardoor de terugkeer van bezoekers naar jouw WordPress website waarschijnlijk erg laag is. Website Agency denk graag mee over de perfecte domeinnaam voor jouw website, en registreren deze zodra we zeker weten dat dit de juiste domeinnaam is.

Tevens zijn er ook verschillende manieren om een domeinnaam te tonen. Dit kan namelijk ook zonder “www.”, de keuze hiervoor ligt er net aan wat jij mooier vindt. Wel raden wij je aan de pagina titels in de adresbalk te blijven tonen, dit heeft namelijk een positieve invoed op SEO, wat staat voor zoekmachine optimalisatie.

Optimaliseren

Het optimaliseren van je website is een erg belangrijk onderdeel als je een website bezit. Website Agency programmeert je website op een zoekmachinevriendelijke manier waardoor de website standaard al beter wordt opgenomen door zoekmachines, tevens integreren wij YOAST, een plug-in speciaal voor SEO. YOAST helpt je met het generen van zoekmachinevriendelijke links, zodat je WordPress website nog beter wordt geïndexeerd door zoekmachines!

Hosting

De WordPress website die wij voor je ontwikkelen moet natuurlijk wel toegankelijk zijn voor gebruikers. Om dit te realiseren moet je je website hosten. Web Agency biedt verschillende hostingpakketten aan, waardoor elke website genoeg geheugen krijgt. De hostingpakketten zijn gebaseerd op het type en grootte van de website. Een one pager heeft namelijk minder geheugen nodig dan een bedrijfswebsite!