Welk CMS?

Welk CMS?

Er is verschillende software waarmee een website kan worden ontwikkeld. Zo kan je een website laten maken in HTML, Drupal, Joomla of WordPress. Website Agency gebruikt WordPress voor al haar websites. Dit is onze eerste keuze omdat het CMS erg gebruiksvriendelijk is, hierdoor kunnen klanten zoals jij na de oplevering van de website ook zelf teksten, afbeeldingen, pagina’s en filmpjes aanpassen in je eigen website. Maar dat is niet de enige reden om je website in WordPress te laten bouwen. WordPress is tegenwoordig zo groot en veelzijdig geworden dat alles mogelijk is. Zo kunnen al jouw wensen verwerkt worden in je nieuwe website!

 

WordPress!

Een groot voordeel van WordPress is dat er verschillende plug-ins zijn. Met deze componenten kun je (bijna) alles toevoegen en aanpassen in jouw website. Wil je graag een formulier op je website? Dan is het simpel om een plug-in te installeren die je de mogelijkheid geeft om formulieren toe te voegen. Maar ook plug-ins zoals foto albums zijn te vinden op het internet. Pas wel altijd goed op, sommige ontwikkelaars hebben niet altijd het beste met je website voor, en kunnen een kwaadaardige code in de plug-in plaatsen. Hierdoor kunnen ze je website laten crashen of hacken, en dat wil natuurlijk niemand. Kijk voordat je een plug-in installeert altijd eerst naar de recensies, en download geen plug-ins van onbetrouwbare websites!

 

Omdat WordPress is uitgegroeid tot een onwijs groot platform, zijn er ook duizenden thema’s te vinden. Sommige zijn gratis, andere kosten geld. Een thema is het design van jouw website. Als je toevallig een thema hebt gevonden wat jou aanspreekt, kan je deze aan ons leveren waarna wij dat thema voor je implementeren en de back-end van de website ontwikkelen. Natuurlijk maakt Website Agency ook haar eigen thema’s, als je graag een exclusieve website wilt kunnen we jouw wensen bespreken, waarna wij aan de hand van jouw wensen een mooi design opleveren!

 

Kies een WordPress website!

Wij raden je aan om een WordPress website te laten maken! Als je het nog niet zeker weet kun je altijd contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken!

 

Bronnen:

http://www.writingyourdreams.com/index.php/blog/joomla-stuff/17-joomla-versus

http://www.kwalitiv.nl/wordpress-als-cms-6-grote-voordelen

http://www.robbertoverwordpress.nl/waarom-wordpress-gebruiken/