Website Agency presenteert nieuwe websites

De afgelopen tijd zijn er weer nieuwe websites online gegaan!
Met trots presenteren wij deze 3 nieuwe aanvullingen voor in het portfolio van Website Agency.

Grondontwikkeling Nederland bv

Dit is een bedrijf uit Alkmaar dat particulieren en bedrijven de mogelijkheid biedt om te investeren in koopgrond met toekomst.

Website Agency heeft voor Grondontwikkeling Nederland een WordPress one-pager website gemaakt. Doordat de website geïntegreerd is in het WordPress CMS, kan het contentgedeelte gemakkelijk zelf beheerd worden.

De klant had de wens diverse formulieren aanwezig te hebben op de website. Via deze formulieren kunt u uw eigen Grondscan verrichten of advies aanvragen. Verder krijgt ook elke klant een login wanneer de persoon zijn eigen Grondscan wilt downloaden.

www.scangrond.nl

Het BPM informatielabel

Taxfreecar.com heeft als doel de buitenlandse koper in één oogopslag te informeren over het voordeel dankzij de BPM teruggaafregeling. Taxfreecar.com (BPM-informatielabel) is een initiatief van VWE bureau voor voertuigdocumentatie en -informatie.

Website Agency heeft de oude HTML website van VWE geïntegreerd tot een CMS WordPress website. Het design en de content moesten onveranderd blijven. De enige wens van de klant was: dezelfde website, maar met de mogelijkheid om de content zelf te beheren.

De website is in 11 talen opgebouwd. Deze talen zijn toegevoegd via een WPML plug-in, waarmee het mogelijk is om per pagina de juiste taal te installeren.

www.taxfreecar.com

Nederlandse Vereniging Psychologische Oncologie

De NVPO is de wetenschappelijke beroepsvereniging voor professionals uit de psychosociale oncologie.

Een nieuwe WordPress website met vernieuwd design heeft Website Agency gemaakt voor Thisign. De oude website voldeed niet aan de eisen van de klant. Met deze nieuwe website hoopt Website Agency aan de wensen te voldoen. Doormiddel van zoekmachine optimalisatie toe te passen aan de website, wordt de website beter vindbaar in zoekmachines.

De nieuwe website van NVPO is volledig repsonsive gemaakt, dat betekent dat de website zich volledig aan het beeldschermformaat aanpast. Het is dan ook goed te bekijken via uw smartphone!

www.nvpo.nl