Website laten maken in WordPress?

Website laten maken in WordPress?

 Nieuwe website voor Wellness Profi Center!

Wellness Profi Center, het fitnesscentrum in de regio Purmerend, zocht een ervaren WordPress ontwikkelaar om een nieuwe website te laten maken. Website Agency kwam hierbij als WordPress specialist naar voren als website ontwikkelaar die het sportieve, jonge en flitsende imago van het centrum kon vertalen naar een unieke website die bovendien eenvoudig zelf te beheren is.

De aanvraag: een kwalitatieve, betaalbare website laten maken

Bij het laten maken van de website werden een aantal eisen gesteld; zo moest de nieuwe website klaar zijn voor de toekomst en dus behalve op computers ook goed tonen op tablets en smartphones. Ook was het belangrijk om de huisstijl van Wellness Profi Center te verwerken in de website. Daarnaast heeft het fitnesscentrum een zeer divers en constant veranderend lesaanbod, welke op de nieuwe website overzichtelijk en praktisch moest worden verwerkt in het lesrooster.

Onze Aanpak als WordPress website ontwikkelaar:

Het designteam is na het in kaart brengen van de wensen en de beoogde stijl voor de website aan de gang gegaan met een modern, sportief en functioneel ontwerp. De huisstijl is door middel van de kleurstelling blauw/grijs/zwart door de gehele website verwerkt en via aantrekkelijk en relevant beeldmateriaal krijgt de bezoeker direct een gevoel bij de aangeboden diensten.

In het design is extra aandacht besteedt aan de weergave van de website op tablets en smartphones, zodat leden van het fitnesscentrum ook onderweg snel kunnen bekijken wat bijvoorbeeld de groepslessen van vanavond zijn. Dat is nog eens service bieden aan je bestaande klanten!

Vervolgens zijn onze programmeurs aan de slag gegaan om het design van de website te koppelen aan functionaliteit. Hierbij is er goed nagedacht over de menustructuur, het lesaanbod, lesrooster, contactopties en het onder de aandacht brengen van de sterke punten van Wellness Profi Center. Ook is de website extra ‘Google vriendelijk’ geprogrammeerd zodat deze goed vindbaar is als fitnesscentrum in de regio Purmerend.

Omdat het zelf kunnen aanpassen van de website van groot belang was, hebben onze programmeurs het gebruiksvriendelijke WordPress CMS zo ingesteld dat het toevoegen of aanpassen van de website een eenvoudige opdracht is.

Het Resultaat: Een WordPress website om trots op te zijn

Het resultaat is een volledig op health & fitness gerichte website die de sfeer van Wellness Profi Center ademt en vertegenwoordigd. Voor zowel leden als niet-leden van het fitnesscentrum geeft de website overzichtelijk informatie over alle lessen, cursussen en activiteiten. De niet-leden worden daarnaast op de gehele website geactiveerd om contact op te nemen en de sterke punten van Wellness Profi Center worden duidelijk gecommuniceerd in speciale boxen.

Het lesrooster geeft een volledig overzicht van de aangeboden lessen en is eenvoudig zelf aan te passen door het fitnesscentrum. De nieuws-stream op de homepagina voorziet de bezoeker van het laatste nieuws waardoor de bezoekers zullen terugkeren naar de website.

Door de ontwikkeling in ‘fully responsive’ design is de website klaar voor het toenemende aantal bezoekers via tablets en smartphones waardoor voor het fitnesscentrum zich direct onderscheidt van de concurrentie. Ook de connectie met social media is niet vergeten en naast Twitter en Youtube komt vooral het actieve Facebook account goed op de website naar voren.

Kortom: Wellness Profi Center heeft een website laten maken waarbij haar wensen succesvol zijn vertaald naar een zeer mooie en functionele website die klaar is voor de toekomst en bovendien eenvoudig te beheren is!

Benieuwd wat wij voor uw nieuwe website kunnen betekenen? Neem gerust contact op voor een vrijblijvende offerte.