website laten maken alkmaar

Klantcase: Een nieuwe website laten maken voor Helder Facilitair

Als startende onderneming wilde het team van Helder Facilitair een strakke, duidelijke en goed vindbare website laten maken waarop hun diensten en manier van werken aantrekkelijk worden overgebracht op de bezoeker.

 

De aanvraag

Official-Logo-Helder-Facilitaire-DienstenTijdens de koffie bij ons op kantoor te Heerhugowaard werden de mogelijkheden voor deze nieuwe website besproken en vlogen de goede ideeën al snel over tafel. Hieruit werden de speerpunten voor de nieuwe website al snel duidelijk:
– Strak en aantrekkelijk design die past bij de heldere aanpak van Helder Facilitair
– Overzichtelijk aanbod van de geleverde diensten en fotogalerij van de recente projecten
– Gericht op het verkrijgen van contactmomenten met de website bezoekers

“ Aan Website Agency dus de taak om binnen 1 maand een aantrekkelijke website neer te zetten, waar bezoekers worden omgezet naar klanten! ”

 

Webdesign: starten vanaf nul

Omdat het ging om een startende onderneming, was er behalve het blauwe logo nog geen duidelijke huisstijl voor de website. Website Agency heeft het webdesign samen met Team Helder geschetst en vervolgens op maat vormgegeven, hierdoor sluit het ontwerp perfect aan bij de huisstijl van Helder Facilitair. Tijdens het ontwerp is er rekening gehouden met een gebruiksvriendelijke navigatie en een goede leesbaarheid.

Website laten maken, de functionaliteiten

Call To Action buttons: duidelijk telefoonnummer en contactknop bovenaan de website, daarnaast is er een ‘bel mij terug’ optie toegevoegd en bevat de contactpagina een contactformulier en Google Maps integratie.
Dienstenoverzicht: de 6 verschillende diensten komen zowel op de homepage als op de daarvoor aangemaakte pagina’s overzichtelijk naar voren.
Referenties: Via de integratie van referenties en de logo’s van haar klanten, laat Team Helder zien dat zij werken voor tevreden klanten; betere reclame is er niet!
Vindbaar in Google: Via aangepaste URL’s, META tags, SEO Yoast integratie en een footer met relevante zoekwoorden is de website goed vindbaar in zoekmachine Google.
Fotogalerij: De projecten van Team Helder worden via de fotogalerij overzichtelijk getoond, bovendien is het toevoegen van nieuwe projecten en foto’s eenvoudig zelf te doen in het WordPress CMS.
Responsive: De website past zich aan op het toestel van de bezoeker, wat betekent dat de website zichzelf opnieuw indeelt voor tablets en smartphones (ervaar het zelf)!

Het resultaat: een heldere WordPress website

Helder Facilitaire Diensten gaat 2014 in als het schoonmaakbedrijf uit Alkmaar en maakt daarbij nu ook online een sterke en heldere indruk. De website heeft een strakke en duidelijke huisstijl, biedt duidelijke contactopties, wekt vertrouwen door de referenties met klantlogo’s en de diensten van Team Helder worden overzichtelijk weergegeven. Daarnaast is de website klaar voor het snel stijgende gebruik van smartphones en tablets (bezoek de website maar eens via je uw tablet of mobiel!) en is de website eenvoudig zelf te beheren via ons gebruiksvriendelijke WordPress CMS.

Benieuwd hoe wij in 2014 ook van uw startende onderneming een online succes kunnen maken? Vul hiernaast uw aanvraag in voor het laten maken van uw nieuwe website en wij sturen u vrijblijvend ons informatiepakket!